Vänoxa ohoj! -purjehdus

Su 6.8. 10:00-16:00 Eugenia-jahti.

Tervetuloa nauttimaan musiikintäyteisestä päiväristeilystä saaristoon! Pelimannit Jimmy Träskelin ja Milka Keihäs hyppäävät kanssanne perinnejahti Eugenian kyytiin ainutkertaiselle retkelle Vänoxan saareen. Päivän aikana päästään nauttimaan Kemiönsaaren alueen perinnemusiikista, yhteislauluista, saariston luontoelämyksistä sekä meritunnelmasta. Soitto raikaa Eugenian kannella sekä perillä saaressa, ja päivän aikana järjestetään myös saariston perinteisiin liittyviä työpajoja. Ota myös oma soittimesi mukaan ja liity soittoon!

Spelmän Ohoj! on Norpas ry:n luotsaama tapahtumien sarja, jonka tarkoituksena on tuottaa Kemiönsaaren harvaan asutun saariston asukkaille mahdollisuuksia nauttia musiikista kuunnellen tai itse laulaen ja soittaen. Vuoden 2023 aikana järjestetään eri saaristokohteissa iltamia, joissa hanketta vetävä saaristopelimanni Jimmy Träskelin ystävineen musisoivat erikseen ja yhdessä yleisön kanssa. Hanketta tukee Taiteen keskustoimikunta. Lue lisää toiminnasta osoitteesta ohoj.fi!

Eugenia lähtee Taalintehtaalta klo 10. Paluu klo 16 mennessä. Päivän aikana tarjoillaan yksi ateria, kala- tai kasviskeitto Eugenialla.