VAPAA TAIDE

HAKU 2020 VAPAAN TAITEEN OHJELMISTOON ON AVOINNA 15.6. ASTI!

Sateentekijät ja muut taiteentanssijat, aikanne on jälleen koittanut!

VAPAAN TAITEEN OHJELMISTO TYÖPAJOINEEN on oleellinen osa Norpaksen henkeä.

Avoin kutsu Festival Norpaksen työpaja- sekä vapaan taiteen ohjelmistoon on nyt auki ja otamme hakemuksia vastaan 15.6.2020 asti. Tarjoa taidettasi tai työpaajasi vapaan taiteen ohjelmistoon alla olevalla lomakkeella tai TÄÄLTÄ!

Edellisvuosien tapaan pyrkinyksenämme on täyttää Taalintehtaan ruukkikylä mitä monimuotoisimmilla esityksillä, työpajoilla ja Norpaksen hengellä. Vapaan taiteen esityksillä ja työpajoilla on tässä merkittävä rooli. Emme rajaa mitään taidemuotoja pois, vaan annamme taiteen virrata. Haastavat tekniset vaatimukset voivat tosin koitua esteeksi valinnalle. Erilaisia työpajojaehdotuksia (tai esitys + työpaja) otamme myös vastaan mielellään.

Ryhmäkokoa ei myöskään ole rajattu, mutta periaatteena olemme pitäneet, että yhtä vapaan taiteen ryhmää kohden myönnetään enintään viisi kappaletta festivaalirannekkeita. Yli viisihenkiset poppoot ottakoot tämän huomioon. Siis 1 ranneke / esiintyjä, maksimissaan viidelle esiintyjälle, ei kavereille. Ilmainen patjamajoitus on tarjolla kaikille ryhmän jäsenille

Taiteilijoille tarjotaan:

  • vapaa pääsy kaikkiin ei-loppuunmyytyihin esityksiin

  • patjamajoitus

  • ruokaa edulliseen omakustannehintaan

  • mainetta, nimi Norpaksen historiaan ja mainiot verkostoitumismahdollisuudet eri taidealojen taiteilijoiden sekä tuottajien kanssa.

Kasviensoittajat, kurkkulaulajat, nopanheittäjät, kulmankurtistajat, lasinnielijät, verkonkutojat, mykkähuutajat, vaipanvaihtajat, hengenpelastajat ja muut tosielämän supersankarit nyt sukkahousut pesuun ja hakemusta sisään!

(Ja kaikkia tämä tietenkin, mikäli festivaali ylipäänsä toteutuu elokuussa.)

Norpas ry

Masuunintie 5

25900 Taalintehdas

KEMIÖNSAARI

Y-tunnus: 2518908-1

Tel: +358407700065

Ohjelmaehdotukset: ohjelma(at)festivalnorpas.fi

Esitysehdotukset ovat tervetulleita, mutta valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin viesteihin.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram