Rauhatätin rap- ja sanataidetyöpaja

LA 5.8.

Oletko joskus haaveillut siitä, että saisit ilmaistua sinulle tärkeitä ajatuksia tai mielipiteitä räpin tai runon muodossa? Nyt siihen on mahdollisuus, sana on vapaa ja jokainen ääni saa tulla kuulluksi!

Sanataidetyöpajassa tutustutaan rap-lyriikan tai runon kirjoittamiseen ja tekniikkaan turvallisessa tilassa, kaikkia kunnioittaen. Aiempaa kokemusta kirjoittamisesta ei tarvita, mutta työpaja sopii myös niille, jotka jo harrastavat kirjoittamista ja haluavat tutustua niin räpin kuin runollisen ilmaisun keinoihin. Työpajan tekstejä esitetään seuraavana päivänä spontaanisti muun ohjelmiston seassa.

Työpajaa ohjaa Hanna Yli-Tepsa aka MC Rauhatäti, joka on jo lähes 15 vuoden ajan toiminut rap/ sanataideohjaajana. Yli-Tepsa on kokenut työpajaohjaaja, joka on pitänyt työpajoja niin kouluissa kuin vankiloissa tai lastensuojeluyksiköissäkin. Tällä hetkellä hän työskentelee sanataideohjaajana kestävän kehityksen ”Sanoita parempi maailma”-hankkeessa (Lasten ja nuortensäätiö, UM) sekä kestävän tulevaisuuden nuorisokotihankkeessa (Lasten ja nuortensäätiö, STEA) ja ohjaa Biolapset -nuorten rapryhmää.

Sopii niin ensikertalaisille kuin kokeneimmille kirjoittajille. Ei ikärajaa.