Sirkus Täällä Tänään
Sirkus Täällä Tänään

press to zoom
Sirkus Täällä Tänään
Sirkus Täällä Tänään

press to zoom
1/1

SIRKUS TÄÄLLÄ TÄNÄÄN

LAUANTAI 7.8.

10:00–12:00 Teltta, 10€ (aikuiset) / 5€ (lapset yli 4.v), perhelippu 20€ (2 aikuista + lapset)

Perheohjelmaa

Ilkka Hautala: Eläintarinoita

Sirkus täällä tänään: Sirkusesitys koko perheelle

Sirkus Täällä Tänään on hauska ja hämmästyttävä sirkusryhmä. Esityksessä nähdään kahden tohelon toimesta taidokasta akrobatiaa, jongleerausta, tasapainoilua, sekä jännityshermoja kutkuttavia vaaran elementtejä.  Sirkusnumeroiden välit täyttyvät sketseistä kun kaksikko keppostelee toistensa kustannuksella ja joutuu mitä oudompien tilanteiden eteen. Sirkus on Täällä Tänään ja huomenna jossain muualla! 

Sirkustaiteilija Markus Nivala on toiminut ammattilaisena sirkuskentällä vuodesta 2010 toimien niin esiintyjänä, ohjaajana kuin myös satunnaisesti opettajana. Markus on Sirkus & teatteriyhdistys Aura Company ry:n puheenjohtaja ja yksi perustajajäsenistä. Hänen mielenkiinnon kohteita on erityisesti kokeellinen jongleeraus ja esinemanipulaatio.

 

Sirkustaiteilija Kalle Lehto on maailmallakin maineikkaan Suomalaisen nykysirkusryhmä Race Horse Companyn perustajajäsen ja taiteellinen johtaja. Hän on esiintynyt yli 25 eri maassa vuodesta 2008 lähtien. Taiteilijana ja projektien vastuuhenkilönä olosta Lehdolla on runsaasti kokemusta myös Herttakuninkaat ja Kapula Kollektive ryhmistä, joissa hän on myös sekä perustaja että taiteellinen johtaja. Hänelle on myönnetty Valtion Sirkustaiteen palkinto 2016, Sirkuksen Lumo -palkinto 2019 sekä Lasten ja nuorten teatteripalkinto 2020.

Kuva: Eikka Alatalo