Info

LIPUT ja ohjelma

Ohjelma on nyt julki! Tsekkaa se täältä!

Festival Norpaksen 1 pv passi (pe tai la) maksaa 50€. 2pv passi (pe-la) maksaa 90€. Lipulla pääset kaikkiin päivän esityksiin, lukuunottamatta työpajoja, jotka vaativat erillislipun. Passilla pääset tilaisuuksiin, mutta otathan huomioon että areenat ovat erikokoisia. Olemalla ajoissa ennen tilaisuuden alkua varmistat paikkasi. Osta liput Norpaksen verkkokaupasta!

Sunnuntain ohjelmassa on valinnanvaraa:

Taiteen ja Meren äärellä -ohjelma viel yleisön Kemiönsaaren metsäluontoon ja merenrannalla luontopolulle. Luontopolulla näemme seuraavaa

Anni Kytömäki ja Viola Räisänen: Sananjalka ja tuulen sävel -esitys.

Clément Le Roux, Taikuri

KUNST, performanssiesitys

Iina Marja-aho ja James Mc Beth, jousiduo

Luontopolulle on yhteiskuljetus, johon tulee ostaa lippu Norpaksen verkkokaupasta. Ohjelmaan on myös mahdollista ostaa lippu, johon sisältyy lounas Söderlångvikin ravintolassa Ateljé Sami Tallberg.

Sunnuntaina on myös mahdollisuus hypätä Eugenia-laivan kyytiin. Tämä ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Mikäli jäät mielummin sunnuntaina festivaalialueelle, on Bio Ponyssä nähtävissä uusintaesityksiä elokuvista. Elokuviin pääsee festivaalirannekkeella tai ostamalla kertalipun elokuvateatterilla.

MAJOITTUMINEN

Taalintehtaalta ja laajemmin Kemiönsaarelta löytyy majoitusvaihtoehtoja. Lisäksi Norpas järjestää patjamajoituksen Taalintehtaan koululla. Taalintehtaalla on myös leirintäalue ja vierasvenesatama.

Katso majoituksesta lisää täältä.

VESI JA VESSAT

Vesipisteitä on alueella sekä torin laidalla K-Kompis kaupan seinässä. WC:t sijaitsevat Verstaalla ja Valimon edessä. Myös torilla, Bio Ponyssa ja Ullmans Villassa on vessat. Esteettömät WC:t sijaitsevat Verstaalla ja Torilla.

ESTEETTÖMYYS

Festivaali järjestetään pitkin Taalintehtaan kylää ja suurin osa esityspaikoista ei ole täysin esteettömiä. Lipunmyyjät sekä muut vapaaehtoiset avustavat tarvittaessa. Mikäli tarvitset apua, voit olla yhteydessä etukäteen 045 2362861.

Avustajat pääsevät ilmaiseksi esityksiin, mutta heidän tulee varata paikat ennakkoon esityksiin ja työpajoihin, joihin on rajattu osallistujamäärä ja jotka eivät kuulu festivaalipassiin.

Tarkempia tietoja esteettömyydestä voit tiedustella osoitteesta info@norpas.fi.

Pahoittelemme, ettei festivaalialue ole kaikille saavutettava tila.

HÄIRINTÄtuki

Emme suvaitse Norpaksessa minkäänlaista häirintää tai syrjivää tai epäasiallista käytöstä. Jos kohtaat epäasiallista käytöstä festivaalilla, ilmoitathan asiasta festivaalin henkilökunnalle, ensiapuryhmälle tai järjestyksenvalvojalle.

 

MUUT PALVELUT

Festivaalialueella palveluja voi maksa ainoastaan kortilla. 

Tapahtuma-alueen kyljessä on lampi, järvi ja meri, joihin festarikävijät voivat halutessaan pulahtaa.

Festari- ja leirintäalueella on vapaasti käytettäviä juomavesipisteitä.

TAALINTEHTAAN PALVELUT

Taalintehtaalla kaikkialle on kävelymatka. Keskustaan on festivaalialueelta noin 200m ja sieltä löytyy ruokakauppoja, pankkiautomaatti, Alko, ravintoloita, kirjasto, vierasvenesatama, terveyskeskus, apteekki, posti/matkahuolto ja kahviloita. Tori on auki keskiviikkona ja lauantaina 8-13.

Festivaali sijaitsee järven ja meren välittömässä läheisyydessä ja sen ympäristössä on rauhaisia metsiä, kallioita ja soita. Taalintehtaalta lähtee kolme eripituista merkattua luontopolkua ja pyöräilymatkan päästä löytyy useita upeita luontokohteita. Saaristomerelle pääsee satamasta omalla veneellä ja myös yhteysaluksilla.

SAUNA

Festarialueella puiden katveessa lammen rannalla on vanha työläisten sauna “Gamla Bastun” tai “Masuunisauna”, joka on avoinna yleisölle 10€ käyntimaksulla. Kysy lisää aukioloajoista infopisteellä.

TURVALLISUUS JA SÄÄNNÖT

Norpaksessa on ikäraja vain muutamaan elokuvanäytökseen, mutta muistathan huomioida nuorimmat ja vanhimmat osallistujat käytökselläsi jokaisessa esityksessä.

Alueella on iltaisin SPR:n ensiaputeltta ja päivisin ensiapupäivystys, jonka tavoitat infopisteeltä.

AKKREDITOINNIT

Akkreditointi on tarkoitettu työskentelemään tuleville, esiintyjien media-alan ja kulttuurialan edustajille.

Akkreditointi tapahtuu lähettämällä lyhyt viesti osoitteeseen info@norpas.fi. Mainitse viestin otsikossa sanan ”Akkreditointi”.

Esittele viestissä itsesi ja kerro lyhyesti, miksi haet akkreditointia Norpakseen, milloin saavut ja milloin lähdet.

Olemme kaikkiin hyväksytyn akkreditointipäätöksen saaneisiin henkilöihin yhteydessä ennen festivaalia. Jos akkreditointipäätös hyväksytään, rannekkeen saa kertomalla nimensä ja edustamansa tahon infopisteellä.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavarat toimitetaan infopisteelle festivaalin aikana. Festivaalin jälkeen voit kysellä löytötavaroita viikon ajan toiminnanjohtajalta 045 2362861 ja info@norpas.fi.