Volny (RUS)

Ullmans´s villa 4.8. 20:00-21:00

Volny (suom. aallot) on vuonna 2012 Germina Gordienkon (lyömäsoittimet) ja Mitia Kharmatsovin (viulu) perustama perheduo. 

“Sinä kesänä vietimme aikaa ystävämme farmilla Suomessa. Yövyimme lammen rannalla olevassa saunassa. Siellä rannassa soitimme pienen konsertin ystävämme 95-vuotiaalle isoäidille ja hänen ystävilleen vanhainkodista. Yhdessä leivoimme pannukakkuja, joimme kahvia ja ihailimme lampea. Pian tämän kohtaamisen jälkeen isoäiti kuoli. Silloin päätimme perustaa yhtyeen.”

Siitä lähtien Volny on soittanut useita keikkoja ja myös monet festivaalit ovat tulleet duolle tutuiksi: Sisto Solar Gathering, YogArt, Trimurti, Digital Ethnica ja Stereoleto Venäjällä sekä Rapu ja Muikku, Takakesä Reggae Makkara, Katusapuska, Jättömaa ja Tusovka Rock Suomessa. Vuonna 2015 Volny julkaisi debyyttialbuminsa Goldenshluger Dubin.

Volny yhdistää Mitialle tuttua perinteistä viulumusiikkia kaikkialta maailmasta looppien ja rumpujen avulla. Mitian käyttämät runsas viive sekä muut efektit luovat yhdessä Germinan leikkisän rummutuksen kanssa omaleimaisen psykedeelisen dub-tunnelman.