Lau Nau & Pekko Käppi

Verstas 5.8. 19:00

Kymmenen vuotta sitten Lau Nau ja Pekko Käppi esittivät Norpaksessa yhteiskeikan, ja kymmenvuosijuhlan kunniaksi he esiintyvät taas yhdessä, soittaen biisejään lomittain ja päällekkäin. 

Lau Nau seikkailee singer-songwriter -genren ja kokeellisen elektroakustisen musiikin reunoilla. Tänä vuonna häneltä on julkaistu jopa kaksi levyä: “Puutarhassa” on ulkona äänitetty livelevy, jolla syntetisaattorikappaleet sekoittuvat mehiläisten pörräykseen, ja ”Valo Siroutuu” on Amerikassa ja Japanissa julkaistu kollaboraatiolevy yhdysvaltalaisen yhtyeen Sontag Shogunin kanssa. Lau Nau tunnetaan myös ääni-installaatioistaan, sekä elokuviin ja mykkäelokuviin tekemästään musiikista.

Pekko Käppi (s.1976) on herkkä tamperelainen muusikko, säveltäjä sekä tutkija, joka harrastaa muinaisia loitsuja sekä painia. Hän on kiertänyt maailmaa yksin sekä lukuisten, erilaisten kokoonpanojen kanssa – Karjalan kalmistoista sademetsiin, konserttisaleista, festivaaliareenoille, rockklubeille ja taiwanilaisen moponkorjaajan verstaalle. 

NorpasX- tai perjantaipassi