Acting for Climate-workshop

Swallow -laiva, Satama 5. & 6.8.

Acting for Climate on tanskalais-norjalainen nykysirkusryhmä, jonka tavoitteena on taiteellisella ilmaisulla inspiroida ihmisiä kestävän tulevaisuuden puolesta toimimiseksi. Esitysten ja työpajojen avulla ryhmä toivoo nostattavansa ilmastoluovuuden aaltoa halki Itämeren ja maailman. Ripples on ilmastotunteita ja utopiaa käsittelevä nykysirkusesitys, joka seilaa Itämeren satamia kesällä 2022. Ripples esitetään Festival Norpaksessa torstaina 5.8. klo 18:15–19:30 ja sunnuntaina 7.8. klo 12:00–13:15.

Perjantaina 5.8. klo 12:00–14:00

Laivan esittely ja keskustelu kestävästä elämäntavasta

Acting for Climate kertoo Ripples-esityksen luontiprosessista ja purjehduskiertueesta lähes satavuotiaalla Swallow-laivalla. Esittely päättyy keskusteluun ilmastoaktivismista ja jokapäiväisistä valinnoista, joiden avulla jokainen voi toimia muutoksentekijänä.

Lauantaina 6.8. klo 14:00–16:00

Työpaja ilmastoaktivismin ja luovuuden yhdistämisestä

Työpaja yhdistää luovaa tutkimusta, pelejä ja käytännön vinkkejä kestävän luovan työn mahdollistamiseksi. Acting for Climate jakaa omia metodejaan ympäristökysymysten käsittelyyn luovuuden kautta. Osallistujia kannustetaan jakamaan omia ideoitaan, inspiraatiota ja kokemuksia koko ryhmän kesken. Tuo kynä, muistivihko ja juomapullo. Työpajassa liikutaan, ajatellaan ja reflektoidaan sekä kehon että mielen avulla.

Osallistumista varten sinun tulee olla alle 30-vuotias ja asua virallisesti Suomessa. Osallistujille korvataan matkakulut Festival Norpakseen ja takaisin. Jos haluat lisäksi maksuttoman majoituksen, ruoan ja festivaalipassin, ehdit vielä ilmoittautua vapaaehtoiseksi festivaalille: www.norpas.fi/vapaaehtoiseksi/.

Työpajan rahoittaa Euroopan Unioni ja Erasmus+.

Kysymyksissä ota yhteyttä kiertueen tuottajaan: Ronja Tammenpää | ronja.tammenpaa@gmail.com | 044 317 0026

Ilmoittaudu ilmaiseen työpajaan täällä.